Tricky artikelen, podcasts, videos en meer

Tricky tijden in de media

Jitske wordt regelmatig geïnterviewd, waarbij ze dieper ingaat op de thema’s die in haar boek worden behandeld. Ook heeft ze columns geschreven voor verschillende platforms. Daarnaast kun je op deze pagina filmfragmenten vinden van haar lezingen en diverse podcasts.

Artikelen

Lees alvast 60 blz. in Tricky tijden

In Tricky Tijden ontrafelt Jitske Kramer op meeslepende wijze de menselijke patronen van ingrijpende veranderingen. Haar boek geeft duiding en leest als een avonturenverhaal, vol kansen, gevaren en verleidingen in deze onrustige tussenfase van transformaties. Met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen. Jitske doet een dringende oproep tot begrip, actie en moedig leiderschap om samen dwars door de turbulentie van transities te gaan. Het einde is nog niet in zicht; we zijn verdwaald, maar zeker niet verloren.

verdwaald maar niet verloren

Wie van streek raakt door bedreigingen voor vrede, klimaat, welvaart, natuur of transgenders, zou eens te raden kunnen gaan bij Jitske Kramer. Zij bekijkt de grote transformaties en cultuurveranderingen van deze tijd door de lens van de culturele antropologie. ‘De huidige verwarring biedt volop kansen om het straks met elkaar weer beter te doen.’

Podcast over tricky tijden

Wist je al dat we een eigen ‘Team Human Dimensions Podcast Playlist’ hebben op Spotify 

Behoefte aan inspiratie? Veel van onze podcasts staan op Spotify.

Fragmenten Keynotes Jitske Kramer