Boeklancering Tricky Tijden van Jitske Kramer

8 april in ’t Spant Theater Bussum

jitske kramer & Tricky tijden

Laat je niet gek maken

Een heldere duiding aan de tricky tijden van verandering. Met dringende oproep tot moed, creatie en waarachtigheid. We kunnen meer dan we denken.
  • Filosofische en praktische tips om de weg te vinden in veranderende tijden
  • Prikkelende inzichten van antropoloog en bestsellerauteur Jitske Kramer
  • Van de auteur van Werk heeft het gebouw verlaten, 25.000 exemplaren verkocht

Over Tricky Tijden

Elke grote transformatie gaat gepaard met het loslaten van het vertrouwde, het verleggen van grenzen, het uitdagen van de gevestigde orde, het bespotten van heilige symbolen en het ter discussie stellen van autoriteiten. Reis mee door de verwarrende tussentijd, een complexe transitiefase waarin de wereld lijkt te spelen met haar eigen regels.

Navigeer door Tricky Tijden en ontdek de fascinerende dynamiek van verandering, waarin we ons verschuilen achter schijnzekerheden en ons gemakkelijk laten verleiden door illusies, wilde verhalen en mooie beloftes. De onzekere tussentijd van verandering is het speelveld van verleidelijke tricksters, experts in het manipuleren van de waarheid. Het grootste gevaar schuilt echter niet in hen, maar juist in degenen die te weinig weerstand bieden. En dat zijn we bijna allemaal.

In Tricky Tijden ontrafelt Jitske Kramer op meeslepende wijze de menselijke patronen van ingrijpende veranderingen. Haar boek geeft duiding en leest als een avonturenverhaal, vol kansen, gevaren en verleidingen in deze onrustige tussenfase van transformaties. Met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen. Jitske doet een dringende oproep tot begrip, actie en moedig leiderschap om samen dwars door de turbulentie van transities te gaan. Het einde is nog niet in zicht; we zijn verdwaald, maar zeker niet verloren.

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is antropoloog, internationaal spreker, bestsellerauteur en oprichter van Human Dimensions. Van haar boeken De Corporate Tribe, Building Tribes, Deep Democracy, Jam Cultures en Werk heeft het gebouw verlaten zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Haar boeken zijn vertaald in het Engels, Duits en Russisch.

Podcast over tricky tijden

Wist je al dat we een eigen ‘Team Human Dimensions Podcast Playlist’ hebben op Spotify 

Behoefte aan inspiratie? Veel van onze podcasts staan op Spotify.

Tricky tijden - Jitske Kramer

Over Tricky Tijden de keynote

Jitske Kramer is een veelgevraagd spreker. Vanuit haar rol als corporate antropoloog reist ze de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Hier vertelt ze uitgebreid en vrijuit over tijdens haar sessies. Daarnaast is ze bestseller auteur van onder andere Deep DemocracyJam Cultures, De Corporate Tribe en Werk heeft het gebouw verlaten. 

Het nieuwst boek Tricky Tijden zal ook de basis vormen voor een kersverse keynote! Hierover volgt snel meer.

Programma boeklancering 8 april:

’t Spant theater Bussum

18:45
Inloop
19:15 - 20:30
Tricky Tijden met Jitske Kramer

Betreed de confronterende wereld van 'Tricky Tijden' met Jitske Kramer. Tijdens de boeklancering brengt ze krachtige inzichten uit het boek tot leven. Jitske ontrafelt op meeslepende wijze de menselijke patronen van ingrijpende veranderingen. Ze geeft duiding aan de verwarrende tussentijd, een complexe transitiefase waarin de wereld lijkt te spelen met haar eigen regels.

20:30 - 20:45
Pauze
20:45 - 22:00
Tricky Talkshow met Dolf Jansen

Tijdens deze spannende talkshow gaat Dolf Jansen op geheel eigen wijze in gesprek met een aantal gasten uit verschillende werkvelden om samen door te praten op de thema’s die Jitske in Tricky Tijden opwerpt. In deze gesprekken maken ze de vertaling naar de praktijk. Met ruimte voor reacties uit het publiek, vragen aan Jitske, muziek, comedy en cabaret om de boel op scherp te zetten.

22:00 - 22:30
Borrel