mei, 2021

18mei09:3016:30Unieke masterclass met Jitske KramerGeorganiseerd door BSL De Academie

Details over het evenement

Over dit event

Het zijn letterlijk, ‘ongekende’ tijden. We moeten ons verhouden tot een nieuwe realiteit en dat is niet altijd makkelijk.

Echter, deze periode biedt ook mogelijkheden voor reflectie en ontwikkeling. Tijdens deze masterclass krijgt u de tools die helpen om in verbinding te blijven met uzelf én het uw team. Tools die zowel tijdens als na een periode, waarbij alles door elkaar geschud lijkt te zijn, ingezet kunnen worden.

Unieke dag met Jitske Kramer
Jitske Kramer zal deze unieke masterclass verzorgen waarbij ze vanuit de antropologische blik én methodieken van Deep Democracy u als leider hulp, en misschien ook wel de nodige troost, biedt in onzekere tijden.

  • Hoe kunt u anders kijken naar het team, horen wat er leeft en tegelijkertijd inspelen op waar men echt behoefte aan heeft?
  • Hoe gaat u om met medewerkers die in een totaal andere fase zitten binnen het verloop van een cultuurshock?
  • Hoe kunt u als leidinggevende faciliteren in tegenstellingen en conflicten die hier uit voort kunnen komen?

Kortom, hoe kunt u als leider inspelen op het nieuwe normaal?

“Deze dag biedt een werkelijk andere manier van kijken naar groepsprocessen en een verrassend doeltreffende aanpak om de zienswijze uit de antropologie en deep democracy ook echt in de praktijk te brengen. Het geeft handen en voeten aan termen als: verbindend leiderschap, co-creatie, participatief leiderschap, inclusie, ‘nieuw organiseren’ en sociale innovatie.”

Lees verder

TIjd

(Dinsdag) 09:30 - 16:30

Locatie

Landgoed Zonheuvel, Doorn

Organizer

De Academie

X