Ontmoet Jitske in de boekhandel

Vanaf 28 maart is het nieuwste boek van Jitske Kramer Tricky Tijden verkrijgbaar!

Naast de officiële boeklancering op 8 april gaat Jitske een bijzondere boekhandeltour door Nederland maken.  Ze zal worden geïnterviewd over de essentie van haar boek Tricky Tijden. Het publiek krijgt de kans om dieper in te gaan op de thema’s van het boek en vragen te stellen aan de auteur zelf. Daarnaast zal Jitske Kramer signeersessies houden en kunnen de lezers een persoonlijk exemplaar van ‘Tricky Tijden’ bemachtigen met een handtekening van de auteur.

Deze boekhandeltour belooft een unieke gelegenheid te zijn om de inzichten van Jitske Kramer rechtstreeks uit eerste hand te ervaren en te genieten van interactieve sessies rondom haar nieuwste publicatie.

De data en locaties van de boekhandel tour worden zeer binnenkort bekend gemaakt. Houd onze site en socials in de gaten. 

Boeklancering Tricky Avondshow 8 april 2024

Op 8 April 2024 vieren we met een spetterend uniek programma de lancering van Tricky Tijden, het nieuwste boek van Jitske Kramer. Je kunt de gloednieuwe Tricky Tijden keynote van Jitske Kramer beleven, gevolgd door een Tricky Talkshow onder leiding van Dolf Jansen.