Het Grootste Kennisfestival van Nederland

16sep10:0018:00Het Grootste Kennisfestival van NederlandHet Grootste Kennisfestival en Verhaal met Impact

Details over het evenement

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Jitske Kramer – Join the Jam! 17:00-17:40

Wie er twee jaar geleden bij was weet dat je dit niet mag missen. Jitske Kramer presenteerde toen op het Grote Kennisfestival tijdens een spetterende én inhoudelijke show het boek Jam Cultures. Over inclusie en wat dat eigenlijk inhoudt. Over meedoen, meepraten én meebeslissen. Nu twee jaar later is Jitske terug, opnieuw over samen jammen maar dit keer gaat het niet over het bóek maar over het spél Join the Jam. Want hoe kun je meepraten, meedoen en meebeslissen nou beter uitbeelden dan in een spel?

Jitske Kramer ziet inclusie als een jamsessie, waarin iedereen zijn of haar geluid kan laten horen als we oprecht naar elkaar durven te luisteren. Jammen doe je met iedereen samen, je hoort iedereen en het werkt alleen als iedereen z’n eigen geluid mag geven. Dit vraagt lef en vertrouwen.

Jitske neemt je mee in het spel van Jam Cultures. Zoals we van Jitske gewend zijn wordt dit een meeslepend optreden waarbij ze je uitdaagt om de kanskaart te trekken of de machtskaart te spelen. Praat mee, doe mee en wees erbij!

Vooraf al meer lezen en weten over het spel en kennis maken met de bedenker Jacquelien Willemse? Ga naar https://jamcultures.nl/het-spel/

Lees verder

TIjd

(Donderdag) 10:00 - 18:00

Locatie

Oude binnenstad Deventer