jitske samen met...

Dolf Jansen, Typhoon, Joris Luyendijk en anderen

In lezingen, dag voorzitterschap en masterclasses, zoekt Jitske regelmatig de samenwerking met andere sprekers en performers. Zoals Typhoon, Wende Snijders, Dolf Jansen, Daan Roovers, Remco Claassen, Wouter Hart, Joris Luyendijk en anderen. Interesse? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Comedy & kennis: ‘Een verrassende combinatie’

Jitske Kramer en Dolf Jansen dagen elkaar uit anders te kijken naar macht, naar verschillen en overeenkomsten. Wat wordt er van leiders verwacht? Zijn mannen echt zo anders dan vrouwen? Hoe zorgen we voor minder conflicten en meer begrip? Met antropologische lessen van Jitske. En de stand van het land door Dolf’s ogen. Waarbij het risico bestaat dat beide sprekers ook elkaar te lijf gaan, met woorden, argumenten en emoties vanzelfsprekend. Had je nog geen onbewuste vooroordelen? Na deze rake jamsessie met woorden zeker wel.

Jitske: ik kijk uit naar de scherpte en alertheid die het samenwerken met Dolf van mij vraagt. Waar ik spreek over meer algemene menselijke patronen, legt Dolf de link naar de actualiteit. Zijn verrassende associaties en verbanden geven mij telkens weer nieuwe ideeën. Een extra dimensie is dat deze nieuwe inzichten vooral óp het podium ontstaan…

Dolf: ik verheug me op de samenwerking omdat er nogal wat in Jitske’s werk zit waar ik ook van alles van vind – macht, man-vrouwverhoudingen, leiderschap – en ik zeker weet dat ik aan haar sterke inhoud meer (onverwachts) kan toevoegen dan al die healers, innovators en willekeurige voorbijgangers die zij op haar reizen ontmoet. Plus ze is zo slim en snel, dat daagt me extra uit…

Rhythm of Life.Typhoon & Jitske: ‘Recht uit het hart’

Jitske Kramer en Typhoon (Glenn de Randamie) brengen samen grote thema’s tot de essentie terug. Onder de naam Rhythm of Life brengen zij  persoonlijke verhalen en antropologische inzichten over diversiteit en inclusie. Over omgaan met verschillen én overeenkomsten. Over macht én onmacht. Over insluiting én uitsluiting. Over power én love.

Masterclass Rhythm of Life voor organisaties. Een drie uur durende Rhythm of Life masterclass. Dit programma is gericht op het belang van diversiteit en inclusie in organisaties en wat dit betekent voor samenwerking en leiderschap. Festival vibes. Met talks, humor, serieuze gesprekken en natuurlijk muziek.

Concert Typhoon met Jitske. Een unieke show met de voltallige liveband van Typhoon, gemixt met korte talks van Jitske. Over diversiteit en inclusie in ‘het leven’, over mens-zijn.

Meer informatie over deze samenwerking: Rhythm of Life – Typhoon en Jitske

video's jitkse samen met...

samen met wende

samen met dolf jansen