Impact Fair 2024

06apr09:0017:00Impact Fair 2024Georganiseerd door Impact Fair Nederland

Details over het evenement

De grootste, meest impactvolle do good beurs ter wereld!

Impact Fair is een beurs met een brugfunctie. Eentje die missie, mens en merk aan elkaar verbindt. Een plek waar de impact sector zichzelf kan laten zien, de vooruitgang kan etaleren en hun relevantie kan aantonen. Een social showcase festival. Een plek die inspireert, verbindt en vooral activeert. Want, we praten niet alleen over de problemen. We zetten de spotlight op succesvolle oplossingen. We gaan van denken, naar doen!

Op de Impact Fair komt de gehele impact sector bij elkaar om geïnspireerd te raken, succes te vieren en vooral concrete afspraken te maken. Om zo de noodzakelijke 2030 ambities te verwezenlijken.

De Impact Fair faciliteert duurzame samenwerkingen. Met de impact sector aan de ene kant en de overheid, het bedrijfsleven en betrokken burgers -specifiek GenZ- aan de andere kant. Positieve impact vergroten door duurzame samenwerkingen te faciliteren. Want samen maak je meer impact!

Drie dagen lang elkaar inspireren, aan nieuwe samenwerkingen bouwen en nieuwe mensen ontmoeten. Een beurs, congres en festival in één!

Lees verder

TIjd

(Zaterdag) 09:00 - 17:00(GMT+02:00)

Locatie

Jaarbeurs Utrecht