Inspiratiedag Bursar Society met Jitske Kramer, Marcel van Herpen & Peter Heerschop

Inspiratiedag Bursar Society met Jitske Kramer, Marcel van Herpen & Peter Heerschop

31mei09:3016:00Inspiratiedag Bursar Society met Jitske Kramer, Marcel van Herpen & Peter HeerschopGeorganiseerd Theatercolleges

Details over het evenement

Bursar Society zet zich in voor het onderwijs van nu én de toekomst. In het verlengde van ons traineeship Onderwijsmanagement organiseren we de lezingenreeks ‘Bursar Society inspireert het onderwijs’, met dit keer niemand minder dan corporate antropoloog Jitske Kramer, pedagoog Marcel van Herpen en cabaretier met passie voor het onderwijs, Peter Heerschop. Speciaal voor docenten, onderwijsbestuurders en leidinggevenden, samen met onze startende onderwijsprofessionals.

In deze editie gaat het over het navigeren door periodes van transitie, als mens en als onderwijsprofessional. Werken in het onderwijs gaat voor ons om de onderliggende waarden, passies en wensen voor de toekomst van een individu en de organisatie. Iedere dag zijn wij vanuit deze visie bezig met het ondersteunen van startende onderwijsprofessionals. Op 31 mei 2024 doen wij dit graag samen met iedereen die het onderwijs een warm hart toedraagt.

Lees verder

TIjd

(Vrijdag) 09:30 - 16:00(GMT+02:00)

Locatie

Hofclub in Utrecht