Topsport Community – Veerkracht, Leiderschap en Samenwerken met Jitske Kramer

Topsport Community – Veerkracht, Leiderschap en Samenwerken met Jitske Kramer

22apr14:3016:30Topsport Community – Veerkracht, Leiderschap en Samenwerken met Jitske KramerGeorganiseerd door Topsport Community

Details over het evenement

BrandLoyalty in Den Bosch

22 april 2021-14:30 – 16:30 uur

De hoofdspreker van deze middag is corporate antropoloog Jitske Kramer. Zij staat stil bij de snelle veranderingen en grote uitdagingen waarmee we zijn geconfronteerd sinds de uitbraak van de corona-pandemie. En wat deze situatie vraagt van leiderschap en samenwerken.

Jitske stelt hierbij de essentiële vraag: leef jij een crisis of een transformatie? Bij een crisis aanpak is je focus om met minimale aanpassingen zo snel mogelijk terug te kunnen naar hoe het was, met behoud van een aantal leuke dingen. Bij een transformatie grijp je deze bijzondere tijd aan als een kans voor radicale veranderingen van langlopende problemen.

Na een korte break tussen 15:30 – 15:45 uur delen Noël van ’t End (wereldkampioen Judo), Nouchka Fontijn (Olympisch bokser), Jacco Eltingh (technisch & commercieel directeur bij de KNLTB) en Pieter van den Hoogenband (drievoudig Olympisch kampioen zwemmen en Chef de Mission Olympische Spelen 2021) hun kennis en ervaring en kennis rondom het thema van vanmiddag: VeerkrachtNiels Geusebroek komt de middag muzikaal verrijken en de moderatie van dit event is in handen van Liesbeth Staats.

Stream je mee?  Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van TOPSPORT COMMUNITY en je ontvangt voorafgaand aan het event het wachtwoord van de livestream! Via: https://topsportcommunity.nl/veerkracht

Lees verder

TIjd

(Donderdag) 14:30 - 16:30(GMT+02:00)